TalentTwist

Met de slogan: “break the box + employ the talent” wil TalentTwist bedrijven en organisaties motiveren om hun vacatures ook open te stellen voor mensen met autisme. TalentTwist werft en selecteert talenten met autisme, die beschikken over de juiste vaardigheden en ambities. Zij richten zich specifiek op beroepen op MBO-, HBO- of WO-niveau die vanuit huis via een veilige internetverbinding kunnen worden uitgevoerd. Op deze wijze is er flexibiliteit tussen werken vanuit huis en werken op kantoor.

Een aantal voorbeelden van beroepen waar u aan zou kunnen denken zijn: tekstschrijver, illustrator, vertaler, boekhouder, hrm medewerker, data entry medewerker, webdesigner, software developer, software tester, sociale media specialist of seo specialist. En zo zijn er nog tal van voorbeelden te benoemen.

De talenten kunnen bij de werkgever direct in dienst komen óf de voorkeur kan zijn om eerst met elkaar kennis te maken en te ervaren hoe de samenwerking loopt door eerst op detacheringsbasis samen te werken.

meer informatie: www.talenttwist.nl

www.talenttwist.nl

Reacties zijn gesloten.