Specialisterren

Kwaliteit bij digitale transformatie

Specialisterren is de expert voor testen van software en toonaangevend op het gebied van testautomatisering. Geautomatiseerd testen is cruciaal bij de ontwikkeling van nieuwe, wendbare klantsystemen die intensief worden gebruikt. Dienstverlening aan de klant moet doorgaan zonder onderbreking. Met tien jaar ervaring staat de gestructureerde testaanpak van Specialisterren borg voor uitstekende kwaliteit bij digitale transformatie. Specialisterren heeft veel ervaring met geautomatiseerd testen van flexibele online omgevingen in de sectoren finance, retail en E-health. Vanuit de testfactory bieden wij flexibele testcapaciteit voor e-commerce, online portalen, websites, mobile apps en webapplicaties. Specialisterren biedt integrale hulpverlening op maat. Onze testers zijn flexibel inzetbaar van begin tot eind van uw project.

Diensten

Specialisterren biedt hoogwaardig maatwerk in testen van software. Wij testen vanuit onze testfactory in Utrecht en bij de klant op locatie. Bekijk wat Specialisterren voor uw bedrijf kan betekenen.

Projecten

Voor veel opdrachtgevers hebben wij succesvol projecten uitgevoerd. Daar zijn we trots op. Bekijk voor welke opdrachtgevers Specialisterren projecten mocht uitvoeren.

Social Enterprise

Als social enterprise pur sang creëert Specialisterren banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bekijk wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen om te voldoen aan de social return norm.

Naar de site

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.